Ce este miopia?

Miopia este un cuvânt pe care poate l-ai auzit pentru a descrie vederea micuțului tău. Asta înseamnă că copilul are probleme în a vedea clar obiectele aflat la distanță. Adesea, aceasta este depistată la scoală de profesorii, atunci când copilul se plânge de probleme cu vederea la tablă.

 

Care sunt principale cauze ale apariției miopiei?

Cum afectează miopia viața copilului tău?

Pentru a ajunge departe, copilul tău trebuie să vadă departe! Atunci când obiectele devin neclare, copii tind să aibă rezultate mai proaste la scoală, să renunțe la sport și să petreacă mai mult timp în fața ecranelor.

Miopia

Când este lăsată nediagnosticată și netratată, miopia poate duce la o serie de complicații, cum ar fi capacitatea redusă de a învăța și mai târziu în viață la vârsta adultă la boli oculare grave:

  • Cataracta tinde să se dezvolte mai devreme la miopi
  • Persoanele mioape au șanse de 2 până la 3 ori mai mari de a face glaucom
  • Miopia crește riscul dezlipiri de retină

Un specialist în îngrijirea ochilor, cum ar fi un optometrist sau un oftalmolog, poate efectua o examinare simplă pentru a determina dacă problemele de vedere pe care le întâmpină copilul tău sunt cauzate de miopie și poate pune în aplicare un plan de tratament pentru corecția și încetinirea progresiei miopiei.

Miopia

Miopia nu trebuie să fie o piedică în dezvoltarea copilului!

Dacă copilul tău are nevoie de ochelari, este timpul să te gândești la modul în care miopia ii poate afecta viață. Descoperă un tratament modern pentru încetinirea progresului miopie care ajută miopi să se trezească cu o vedere clară, fără a folosi ochelari sau lentile de contact în timpul zilei.

Vezi detalii
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙