miopie

Miopia la copii este o afecțiune gravă

Ca și comunitate de îngrijire a ochilor, trebuie să facem mai mult pentru a trata afecțiunea, nu doar simptomele. În ciuda eforturilor depuse de industria ochelarilor și lentilelor de contact zilnice, cazurile de miopie cresc exponențial. Ne așteptăm să vedem aproape 5 miliarde de miopi și aproape 1 miliard de miopii mari până în 2050.

Timp de zeci de ani, profesioniștii în îngrijirea ochilor au tratat simptomele miopiei cu prescripții de ochelari mai puternici și lentile mai groase sau lentile de contact zilnice, însă acestea au rol doar de corecție nu și de încetinirea progresului miopiei.

Acum aveți opțiunea de a gestiona în mod pro-activ miopia cu linia de produse pentru ortokeratologie Ocularia - una dintre cele mai inovatoare forme de astăzi pentru corectarea vederii peste noapte și încetinirea progresului miopiei la copii și tineri. Acest tratament modern este sigur, eficient, aprobat de FDA și dovedit la peste 2 milioane de ochi din întreaga lume.

miopie

Salvează vederea pacienților tăi cu lentilele ortokeratologice Ocularia

Oferiți pacienților oportunitatea pentru o sănătate mai bună a ochilor și a vederii cu un management al miopiei adecvat.

În special în contextul epidemiei de miopie de astăzi, tratamentul de Ortho-K oferă cabinetului dumneavoastră oportunitatea de a face parte din soluția de gestionare a miopiei pentru copii în încetinirea, uneori chiar stoparea, progresului miopiei.

Ortho-K este disponibil și pentru miopii adulți oferindu-le libertate vizuală pe tot parcursul zilei.


Devino partener
30 de centre de referință în adaptarea lentilelor de ortokeratologice
100 de adaptatori oftalmologi și optometriști în România
2008 anul cu primele adaptări de ortokeratologie în România
3500 numărul pacienților adaptați, majoritatea fiind copii
 
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙